• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Másfélmillió lépés Magyarországon III. - A Bakonytól az Alpokaljáig (MTVA kiadás) (DVD)
Másfélmillió lépés Magyarországon III. - A Bakonytól az Alpokaljáig (MTVA kiadás) Másfélmillió lépés Magyarországon III.
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
 
 
 
 

Már csak 3 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Bakonytól. A hetvenes évek végén néhány filmes Rockenbauer Pál rendező vezetésével nekivágott, hogy végigjárja Magyarország tájait az úgynevezett "Kék-túra" útvonalán. Hónapokon át tartó gyaloglásuk során meglátogatták az összes útjukba eső nevezetességet, részt vettek mulatságokon, családi és falusi ünnepeken, gyönyörködtek hazánk szépségeiben - és természetesen mindent rögzítettek kamerájukkal. „…a magam részéről mindig egyszerre vagyok szkeptikus és optimista, hátha egy parányit ettől is tovább mozdul valami, és akkor már nem jártuk hiába végig ezt a több mint másfélmillió lépésnyi utat, ami a gondok-bajok ellenére is valamennyiünk számára felejthetetlen marad, és amiről mindenfajta pátosz nélkül hadd mondok csak annyit: ehhez hasonló jókat és szépeket kívánok minden természetbarátnak, és nemcsak a kék túrán, és nemcsak ősszel, mert országot járni mindenhol és minden évszakban lehet.” /Rockenbauer Pál, 1980/ A Bakonytól az Alpokaljáig 1. Bodajktól Zircig a Bakonyban 2. Zirctől Nagyvázsonyig 3. A Balatonfelvidéken 4. Sümegtől az Alpokaljáig 5. Ősz az Alpokalján
Stúdió:
Játékidő:
167 perc
Gyártási év:
1980
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
Képformátum:
4:3
Korhatár:


Korhatár nélkül megtekinthető

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: