• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Hannibal (DVD)
Hannibal Hannibal
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
A világ legrémesebb gonosztevője, Hannibal „a kannibál“ Lecter megszökött és Firenzében éli a jómódúak boldog életét. Nem gondol a bűnös múltra. Csakhogy egyik régi áldozata, az emberi roncsként vegetáló milliomos, Mason Verger bármi áron meg akarja találni őt, hogy bosszút álljon. Verger legalább olyan gonosz, mint Lecter, de őt nem is mulattatja, amit csinál. Egy tanú felbukkanását követően ismét remény nyílik rá, hogy elfogja a férfit, aki megnyomorította őt. Célja érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza. Csupán egyvalaki van, aki jó csalétek lehet; aki miatt Lecter visszatérhet Amerikába. Clarice Starling FBI ügynök. Ha sikerül őt rávenni, hogy eredjen az emberevő pszichológus nyomába, az valószínűleg habozás nélkül előjön rejtekhelyéről, és újrakezdi a halálos játékot. Nem tehet róla: nagyon élvezi... Minden idők legsikeresebb horror-thrillerének, a műfaj egyetlen Oscar®-díjas* filmje, A bárányok hallgatnak folytatása az óriási elvárások ellenére nem okozott csalódást - világszerte az év egyik legnagyobb mozis kaszszasikere lett!
Játékidő:
126 perc
Gyártási év:
2001
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, horvát
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2006. feb. 23. - 23:54
Hannibal napokat tartottam... Négy év után újranézve is ugyanaz a véleményem mint korábbn: A maga mufajában ez egy nagyon jó film, mindössz az a hibája, hogy a Bárányok hallgatnak folytatásaként készült és mint olyan, sajna alulmarad az elkerülhetetlen összehasonlításban.
Kevésbé pszicho, inkább egy (feleslegesen) sokkolni szánt jelenetekkel tarkított krimi, ami jelenetek viszont sokszor a nevetségesbe csapnak át. ld fozocske okosan a film végén..
Másrészt Jodie Foster valóban nagyon hiányzik a filmbol, Julianne Moore -bár nem rossz színészno- de hiteltelen Clarice szerepében. Azt a sejtelmességet, amit a Bárányokban láttunk,az alkotók nem tudják megismételni, bár szerintem nem is igazán volt szándékuk. A "brutalitás" viszont nem muködik, így a film sem léphet elodje nyomdokába.
Egyébként a lemez képe jó, a film fényképezése és képi világa- bár nem olyan nyomasztó- jó. A DTS hangsáv köröket ver a magyarra, és Hannibal itt is jó eredetiben..
A Trilógiába belefér, elvégre mindenhol kell lenni leggyengébbnek...
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
83%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: