• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Beowulf - Legendák lovagja (rendezői változat) (Blu-ray)
Beowulf - Legendák lovagja (rendezői változat) Beowulf
- 50%
Szállítható: AZONNAL
3.490 Ft
Eredeti ár: 7.000 Ft

Már csak 1 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Büszke hős lép Dánia földjére; a neve messze földön híres: ő Beowulf, szörnyek mészárosa, birodalmak védelmezője! Azért jött, hogy megölje a viking földeket dúló, félelmetes bestiát. Ha győzedelmeskedik, bőséges lesz a jutalma. De ha nem vigyáz, a siker és gazdagság ígérete elvakítja, és nagy árat fizet telhetetlenségéért.

A sárkányok és démonok korát megidéző filmeposzban a becsvágyó hőst Ray Winstone, a csábító szörnyszülőt pedig Angelina Jolie játssza. Zajos vigasságok. Harc a rút Grendellel. Halálos küzdelem a tűzokádó sárkánnyal: Robert Zemeckis forradalmian új technológiája testközelbe hozza a varázslatot. Éljen Beowulf, a legendák lovagja!

Stúdió:
Játékidő:
115 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - Dolby True HD
- spanyol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- török - 5.1 (DD)
- thai - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, lett, litván, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovén, thai, török, ukrán
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Werkfilm (így készült) - Egy hős útja: Így készült a Beowulf
 
Kisfilm - Beowulf: Forgatási napló
 
Kisfilm - A legenda eredete
 
Kisfilm - Pokolfajzatok: A Beowulf lényeinek megalkotása
 
Kisfilm - A film látványvilága
 
Kisfilm - Beowulf megalkotása
 
Kimaradt jelenetek -
Átlagos értékelés:
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 24. - 18:57
Nos, biztos sokan lesznek akik nem értenek velem egyet, de azért megvallom a nagy mondandómat a filmről, és a kiadásról. Bevallom, hogy mikor először láttam a filmet, mely DVD-n történt, nekem tetszett. Nem vártam semmit tőle, nem akartam nagy csodát, csak valami szórakoztató filmet, és amúgy is szeretem az animációs csodákat. Szóval első alkalommal tetszett. Most BD-n megnézve már nem tűnt akkora durranásnak. Sokszor untam magam, már-már elaludtam rajta. A történet jó, és igazából nem is akarok sok mindenbe belekötni, de összességében unalmas és érdektelen. A megvalósítás gyönyörű, mindig rajongtam azért, hogy így meg lehet csinálni egy animációs filmet, ilyen élethűre, de ez valljuk be, édes kevés. A karakterek megformálása igazi színészekről jó ötlet volt, ez nagyon tetszett. Egyszer nézhetős alkotás, felejthető.

A kiadás. Nos, ez sem hozta meg számomra azt amit vártam. Gondoltam majd talán emeli a film színvonalát, hogy magas felbontás, meg TrueHD hang, de egy nagy csudát. A kép minősége az elvárttól bőven alul marad, a kép tiszta, de közel sem mondanám olyan ragyogóan élesnek. A hang meg... Mivel a film tele van tűzdelve jobbnál-jobb effektekkel, így jó lett volna, ha ez hallható is lett volna. Nem. Egyszerűen annyira erőtlen ez a hangsáv (angol eredeti), hogy magam is elgondolkodtam rajta, vajon ez mitől olyan jó. Nem az. Szóval csalódott vagyok. Talán jobb lett volna a film, ha minden összejön BD-n is, de ez nem tesztlemeznek való.

A film a kiadással egyetemben közepes alkotás. Javaslom a filmet előtte jól nézzük meg máshogy (DVD), és utána mindenki döntse el mit szeretne. Én maradnék a DVD-nél mindenki helyett, legalábbis ezt javaslom. Nem éri meg a pénzét a kiadás.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (2)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: