• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Kedves vásárlóink! Üzletünk hamarosan új motort kap, teljesen új belsővel és külsővel tér vissza. Ezért január 15-én 15 órától várhatóan a következő hét közepéig zárva tartunk. Kérjük, hogy ha vannak olyan félretett rendeléseid, amelyeket szeretnél még az új nyitás előtt megkapni, péntek (január 15.) délig kérd a rendeléseid feldolgozását. Fontos tudnod, hogy - mivel az átállás alatt leltározni is fogunk - a régóta megrendelt, lejárt félretételű rendeléseket, illetve előkészített, de a határidőn túl át nem vett csomagokat pénteken töröljük. A többi rendeléseidet természetesen továbbra is megtalálod majd az új oldalon. Amíg zárva tartunk, addig is érdemes ellátogatnod az oldalunkra, ahol információkat találsz a fontosabb változásokról, új funkciókról!
böngésző

1. Kosár 2. Szállítási beállítások 3. Ellenőrzés 4. Rendelés rögzítése
A meg nem rendelt termékek 120 nap után törlődnek a kosárból! A kívánságlistán egy évig maradnak a listára helyezett termékek.
Kívánságlista


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: