Keresés
A Karib-tenger kalózai 1. – A fekete gyöngy átka (egylemezes változat) termékhez kapcsolódó kép
A Karib-tenger kalózai 1. – A fekete gyöngy átka (egylemezes változat)
3 990 Ft
DVD

A Karib-tenger kalózai 1. – A fekete gyöngy átka (egylemezes változat)

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Rendezo: Gore Verbinski
Szereplo: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley ... , Jack Davenport, Jonathan Pryce (további nevek)
3 990 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

A Karib-tenger csupán játszótér nekik. A kalózok - és köztük a legkiválóbb, Jack Sparrow kapitány számára gyors, veszélyes és fordulatos játék az élet - és a halál. Ám még a mindig rendíthetetlen nyugalmú Sparrow is kijön a béketűrésből, amikor örök ellensége, Barbossa kapitány elrabolja gyönyörű hajóját, a Fekete gyöngyöt, felégeti Port Royal kikötőjét, és elrabolja a kormányzó lányát.

Elizabeth gyerekkori barátja a gonosz kalóz nyomába veti magát, de egyedül semmi esélye. Sparrow segítségével azonban talán utolérheti a gonosztevőt, és megmentheti a foglyot.

Csakhogy az ártatlan fiatalember nem is sejti, milyen kalandba keveredett: elvégre szövetségese is hét tenger egyik legrettegettebb kalóza, akit őfelsége hadihajói üldöznek; és azt sem sejti, hogy Barbarossa és legénysége sem közönséges vízi haramia: kísértetek ők, akiket egy ősi átok minden holdtöltekor csontvázhadsereggé változtat. Az átok megtöréséhez van szükségük Elizabethre…

A Karib-tenger kalózai - A fekete gyöngy átka mind az amerikai, mind pedig a nemzetközi moziforgalmazásban minden idők 16. legmagasabb jegybevételével dicsekedhet! A sztárproducer, Jerry Bruckheimer (A Szikla, Bad Boys, Armageddon) filmje 2003 második legsikeresebb szuperprodukciója!

Népszerű a termék vásárlói körében