Ma végre megérkezett a teljes Egy rém rendes család sorozat a német áruházból. A német kiadásban 1-3. évadnál nincs benne magyar vonatkozások (magyar vonatkozások Magyarországon szereztem és belecseréltem a német kiadásba), viszont 4-10. évadban minden sorozatban van magyar hang és magyar felirat, szóval nem kell megijedni a borító hátlapon lévő specifikációtól. Nekem legnagyobb öröm a gyűjteményben. :)
0
2017. január 15., vasárnap 16:41
7074
Az Ébredő erő BD-k olyan jól (el)fogytak, hogy újabb adagot rendeltek belőle.
0
2017. január 15., vasárnap 15:10
52684
Ja, és már nem nagyon kapható itthon, így már világos. :)
most posts by TM
0
2017. január 15., vasárnap 14:35
7721
Tudom, hogy megjelent.:) A 9. évadot sajnos kihagytam, ezért szerepel a kívánságlistámon.
0
2017. január 15., vasárnap 14:27
52684
24 összes évada megjelent itthon.
most posts by TM
0
2017. január 15., vasárnap 13:54
1333
No igen... A Star Wars franchise és a Disney egy külön történet.
Visszatérve a sorozatokra... Miért lesz joglejárt egy-egy cím? Pl. a már említett Poirot gyűjteménynél maradva...
Kivétel nélkül elfogyott minden üzletben, és a mai napig keresik filmgyűjtők a vonatkozó fórumokon.
Akkor miért nem tudja a kiadója megjelentetni ismét? Biztosan lenne kereslet egy jó adag újranyomásra. Vagy rosszul gondolom?
0
2017. január 15., vasárnap 13:46
153
Igen sajnos tudom :( 11 éve gyűjtök DVD-t ill. már 4 éve BD-t, de egyre siralmasabb a helyzet, azt kell mondjam és én nem is vagyok derűlátó ezen a téren. Kíváncsi leszek az új Star Wars filmel kapcsolatban milyen adathordozót kapunk, ha kapunk bármit is, mert az Ébredő Erő BD-k szerintem nem fogytak olyan szinten mint várták. De ha már Star Wars, itt van az általam feltöltött DVD kiadványok, hogy jönnek ehhez a tavaly megjelent szinkronos kiadások? Oké szinkron került rá, na de milyen köntösben? Extrák? Katasztrófa :(
0
2017. január 15., vasárnap 13:34
1333
Sajnos a legtöbb sorozat így jelent meg nálunk!
A külföldi megjelenések között szinte nincs is olyan sorozat az elmúlt ~50 évre visszamenőleg, amely vagy DVD, vagy BD kiadásban, teljes egészében, gyűjteményes kiadásban ne volna elérhető.
A legnépszerűbb címek pedig mindkét lemezformátumban elérhetőek.
Az egy "más világ"! Ha nálunk is úgy fogynának jogvédett tartalmak, mint a fent említett országokban, akkor biztosan sokkal nagyobb lenne a választék itt is.
Én egyébként azt is sajnálatosnak tartom, hogy a nálunk megjelent, hiánytalan gyűjteményes kiadások pedig gyorsan elfogynak mindig, és joglejártak lesznek! Így maximum használtan lehet beszerezni őket, vagy sehogy.
0
2017. január 15., vasárnap 13:21
153
Pótlás a BD-k mellé:
0
2017. január 15., vasárnap 13:20
153
Szép kis sorozat gyűjtemény :) Sajna a Narancsvidék 4. évada nem jött ki, pofátlanság, csak úgy mint a Lois ás Clark-é sem, ezeket nagyon bánom :(
0
2017. január 15., vasárnap 11:40
7721
Pár hiányzó évad + teljes sorozatok:
(nincs már sok hátra...X-akták, Kés/Alatt, Két pasi – meg egy kicsi, Félig üres, Dr. Csont, Mad Men, 24, Agymenők, A Simpson család, Family Guy, A mentalista:)
0
2017. január 13., péntek 23:31
7074
fan
0
2017. január 13., péntek 19:43
296
Szívesen ! Horror fun vagyok én is nagy vonalakban egyezik a gyűjteményed az enyémmel !
0
2017. január 13., péntek 11:12
3448
Köszönöm és Lord Picard-nak is. :)
Még előrendelésben vettem meg a Witchert és viszonylag gyorsan el is fogyott, ez az egyetlen játék gyűjtőim, de nem bántam meg, csak a szobrot nem tudom még hova kitenni. :D Ma jön a BD részleg.
0
2017. január 13., péntek 3:46
1333
Hú, ez nem semmi! :)
Eszembe is jutott a képekről, hogy a "Gyűrűk Ura" bővített DVD első kiadásából még mindig hiányzik nekem a második és harmadik rész, valamint a 2 lemezes moziváltozatok is... :/
De nem mondod, hogy megvan a "Witcher 3 Collector s Edition" is? :O
Én sajnos lemaradtam róla! Csak tavasszal tudtam meg, hogy megjelent, addigra pedig már a boltokban nem lehetett kapni... :(
0
2017. január 13., péntek 0:55
6697
mester-jani: ismered az álláspontomat, leborulás és a többi... Gyönyörű gyűjtemény, nagyon szépen elrendezve. Azért a Középfölde polcért külön gratulálok! :)
Plissken, a te gyűjteményed is igen tartalmas, sok remek darabbal, neked is gratulálok! :)