Keresés
Menü Bezár
Mission: Impossible 3. (2 DVD) termékhez kapcsolódó kép
Mission: Impossible 3. (2 DVD)
2 999 Ft
DVD

Mission: Impossible 3. (2 DVD)

Mission: Impossible 3
Rendező: J.J. Abrams
Szereplő: Tom Cruise, Ving Rhames, Philip Seymour Hoffman, Michelle Monaghan ... , Keri Russell, Billy Crudup, Laurence Fishburne, Jonathan Rhys Meyers, Simon Pegg (további nevek)
Eredeti ár:  4 290 Ft
2 999 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

Ethan Hunt (Tom Cruise), a szuperügynök és csapata harmadszor is visszatér! A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő (az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman) jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban - hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát.
Owen Davian, a zseniális gonosztevő eddig minden alkalommal kicsúszott az igazságszolgáltatás karmai közül, olyan, mint egy megfoghatatlan, arctalan fantom. Hunt ügynöknek és csapatának azonban sikerül őt becserkésznie és elfognia, ám Davian ezek után sem legyőzöttként viselkedik, hanem megígéri az ügynöknek, hogy bosszút áll. Nem sokkal később egy egész arzenál érkezik a bandavezér kiszabadítására, és Hunt üldözőből üldözötté válik... A küldetés tehát ezúttal nem csak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál!

Népszerű a termék vásárlói körében