Keresés
Menü Bezár
Béres Alexandra: Most! termékhez kapcsolódó kép
Béres Alexandra: Most!
999 Ft
DVD

Béres Alexandra: Most!

Béres Alexandra: Most!
Rendező: Fehér Krisztián
Szereplő: Béres Alexandra
Eredeti ár:  2 990 Ft
999 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

Szinte hihetetlen, de már húsz éve vagyok a fitnesz szakma színpadán, élem át e szuper világ folyamatos megújulását, lüktetését, fejlődését! „Útközben” pedig elmúltam negyven éves is, két gyermekes családanya lettem. Meg mertem volna esküdni, hogy az online videó megosztó felületek elsöprő térhódítása miatt nem forgatok már több DVD formátumú mozgásanyagot, soha nem készül már olyan “kézzelfogható” filmem, amit viszont láthatok a polcokon, megnézhetem a borítóját is!
Tévedtem! Oly sokan kérdezősködtek, érdeklődtek az új anyag megjelenése kapcsán, hogy eldöntöttem: a kettős és kerek évfordulót olyan kiadvánnyal ünneplem meg, amelyben negyven kedvenc, gimnasztikus, zsírégető gyakorlatomat adom át Neked. Még egyszer, utoljára készítek egy „békebeli” DVD-t, mielőtt visszavonulót fújnék ebből a digitális világ tükrében már idejét múlttá váló formátumból.
S hogy miért pont ez lett a film címe? Azért, mert – az évek múltával – még határozottabban vallom: a változásért azonnal kell tenni, nem holnap, hanem „Most”!

Népszerű a termék vásárlói körében