A sötét lovag trilógia 1. – Batman: kezdődik! (digipack)
A sötét lovag trilógia 2. - A sötét lovag (digipack)
További képek: KÜLSŐ LINK
Tom és Jerry gyűjtődoboz
Harry Potter – a teljes gyűjtemény (BD digipack)
Harry Potter gyűjtemény gyűjtődoboz
0
2012. szeptember 23., vasárnap 15:08
9368
Az első képről nekem az jutott eszembe, hogy ez akár lehetne SPAR-os Avengers is :)
0
2012. szeptember 23., vasárnap 14:38
6697
Áhh... elfelejtettem az új módit :D
0
2012. szeptember 23., vasárnap 14:37
6697
Egy kicsit felfüggesztettem az Avengers projektet, kell néha egy kis leállás, hogy utána jobban jöjjön az ihlet :D Addig sem unatkozok, mert egy másik, félbemaradt projektet nyomok saját, Jason Bourne gyűjteményem alapján, amelynek első állomását mutatom meg most nektek :) Egy kis kedvcsináló előzetes :D
És távol álljon tőlem, hogy kötözködjek, ezért csak félve jegyzem meg, de: "Captain America" és "Iron Man"...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 10., hétfő 16:28
1698
Az nagyon király lett! Gratula hozzá!
SuperHeRo
0
2012. szeptember 10., hétfő 16:19
504
Hihetetlen dolgok születnek még mindig! Én mostanában ritkán jutok el ide,de most egy különleges Avengers box-ot csináltam!
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120910/Photo_2012.08.24._16_24_30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="A képet a Képfeltöltés.hu tárolja."/>
0
2012. szeptember 10., hétfő 15:45
7721
Az első képen a hátoldal nagyon tetszik.A másodikba nem lehet belekötni.Jó lesz ez.:)
0
2012. szeptember 10., hétfő 15:01
6697
Gratula az új alkotásokhoz tzoli! :)
És kissé megkésve bár, de köszi az érdeklődést Mr. Unpronounceable! Nos, azóta elég sokat farigcsáltam a terveket, elképzeléseket, és most úgy állok, hogy nagyjából kész van az Iron Man. Még a digi külső részén gondolkozok, de nem hiszem, hogy marad a Vasember tervrajza. Így állok jelenleg:
Illetve ha valaki tudja ,hogy hogyan lehet tőle rendelni az kérem írjon!
0
2012. augusztus 31., péntek 18:00
3
Kedves Tzoli!
Érdeklődnék ,hogy a remek házi készítésű digipackok közül mely darabok eladók?
Üdvözlettel: Gekko.
0
2012. augusztus 29., szerda 17:37
8851
Az biztos, hogy nagy körültekintést igényel a matrica felvitele. A huplikkal nincs gondom, megfelelő technikával szép simán fel lehet vinni. De azért bevallom, néha én sem vagyok 100%-ig elégedett a végeredménnyel. Ennek leginkább az lehet az oka, ha nem tökéletes a felvett irány, és picit ferde a külső palást. Részben ezt is elfedni hivatott a korábban feltett tető és talp rész oldalra nyúló része. Annyira meg nem rossz a szemmértékem, hogy fél centit is elmenjen, így fehér rész még sosem kandikált ki.
0
2012. augusztus 29., szerda 17:17
7721
Köszönöm, akkor ezek szerint nem látok jól. (Ez az öntapadós dolog nem rossz ötlet, csak én tuti meggyűrném a nyomtatott papírt. Utólag meg cseszhetném, mert ez nem olyan, mint az autó matricázás.Itt nem lehet melegítés után egy simítóval átmenni a felületen, hogy eltüntesd a kis puklikat.)
0
2012. augusztus 29., szerda 17:11
7721
Az már a HP díszdoboznál kiderült, hogy ügyes ember vagy.Természetesen ehhez is gratulálok!
0
2012. augusztus 29., szerda 17:10
8851
Ja, és még valami: ragasztót csak a dobozhoz használok, a doboz mintája már öntapadós papírra készült lézernyomat, így a teljes felületen tökéletesen megtapad.
0
2012. augusztus 29., szerda 17:08
8851
Visszanéztem a képeket. Valószínűleg a doboz élén megcsillanó fényt láttad, mert úgy van, ahogy most írtad: az aljára és tetejére kerülő téglalapok kb. 4-5 mm-nyit az oldalára is ráhajtódnak, ennek köszönhetően mind az élek, mind a sarkok beburkolhatók, tehát nem látszik semmi a kartonból, csak belül.
0
2012. augusztus 29., szerda 17:00
7721
Amikor ezt a felső színes téglalapot ráteszed a kartonra, akkor hagyod, hogy kicsit rálógjon az oldalára is? A bal alsó képen úgy tűnik, mintha lenne egy kis plusz piros sáv, arra az esetre, hogy még véletlenül se látszódjon az alap fehér karton. A korábban feltöltött kész dobozon néhány helyen mégis kilátszik az éleknél valami. A fényképezés miatt van ez, vagy nem ragadt meg rendesen a papír? (Persze az is lehet, hogy csak simán vak vagyok.)
0
2012. augusztus 29., szerda 16:12
8851
Összeraktam egy "hogyan készült?" fotósorozatot:
0
2012. augusztus 28., kedd 18:21
8851
És a tervekből mára valóság lett.
Íme, egy évtized munkájának gyümölcse:
0
2012. augusztus 27., hétfő 19:32
8851
Az első díszdoboz mellé elkészült az új ötös gyűjtő látványterve is:
0
2012. augusztus 27., hétfő 16:31
7721
-Túl szabályos a képkockák elrendezése a jobb oldalon. -Minden szövegcsík lehetne balra igazított. -Amerika kapitány borítóját is megpiszkálhattad volna, hogy egységesen ilyen rajzolt/festett hatású legyen minden kép. -Ez a rágógumiba csomagolt Paramount-os karakterkártya a hátoldalon jobban nézne ki. -A felső címsávot teljes szélességre ki kéne húzni. -A belső borítóra szerintem nem kell a magyar cím ilyen kis csíkba írva.
Ezekből a tervekből kb. mikor készül el a kész változat? Tetszik az ötlet és a stílus csak elsőre fejbe vágott ez a sok kép és információ.Csak így tovább!